Hvad du ønsker skal du få

Julen er for mig en dejlig tid på året. Der er dog ikke noget sejlads, og vi kan ikke rigtig lave så meget på båden, da det tit er for koldt… (måske vi bare er lidt sarte). Men det er stadig en dejlig tid. Julen er for mig lig med hygge og at se ens familie. Min familie bor et par timer og en bro væk, så vi ser dem desværre ikke så tit som vi godt kunne tænke os. Vi har i år skulle holde jul med Mandens familie, hvilket var rigtig hyggeligt, især når vi tog der ned kl. 14 om eftermiddagen, for at hygge, se film og snakke. Det er bare noget andet når der er børn med til juleaften, store som små, end når det kun er voksne. Manden har to nevøer på 8 og 12 år, der selvfølgelig var med til festlighederne, når det nu var dem vi var taget hjem til. De er efterhånden blevet store de to drenge, så nu handler det ikke så meget mere om legetøj og tegnefilm, men om at lave videoer til Youtube og at mikrofonen på headsættet ikke er god nok (og det er ham på 8 år!). Det er godt nok imponerende hvad børn kan nu, inden de overhoved bliver teenager. 

Juleaften gik fint, og så til gaverne 🙂

Vi var ikke taget alene afsted til juleaften, Skipper var også med os. Det er ikke altid en god kombination med en labradorhale, et juletræ eller ting på stuebordet. Han væltede ikke juletræet i år (som han gjorde sidste år), men fik væltet et glas på stuebordet, dog har vi alligevel opdraget ham lidt, så han gik straks igang med at rydde op efter sig selv (læs slikkede gulvet rent for det spildte sodavand). Da vi skulle gå om juletræet, viste Skipper sig heldigvis fra sin gode side, og forsøgte at gå med rundt om træet. Det gik også nogenlunde, han havde dog lidt svært ved at se pointen med at vi skiftede retning, så der fulgte han ikke altid med rundt. 

Og så kom vi til gave åbningen! Skipper havde allerede været rundt og snuse til pakkerne, for at lokalisere dem der var til ham. Nu har han jo også prøvet det én gang før, så han viste jo nok hvad det drejede sig om 🙂 Den første gave der blev delt ud var da også til ham, så han sad pænt og ventede til han kunne komme til at snuse mere til det han fik. Så fik vi andre også gaver, og hvilken gaver! Vi havde begge ønsket os lidt af hvert, og ikke rigtig mange sejlerting, men jeg fik den kasket og handsker jeg gerne ville have, så lykken var stor ved mig. Manden og jeg fik også en fælles gave med et gavekort til alle Nautisk Udstyrs butikker, og det er bestemt en gave der rykker! Der findes næsten ikke en bedre gave til os og båden end en gave hvor vi selv bestemmer lige det vi gerne vil købe 🙂

Kasket og handske fra Musto

Vi skulle jo også give gaver, og Mandens nevøer er jo blevet så store at de nu ønsker sig “pyntepuder”, som er det der er inden for vores prisklasse, mens manden er på SU. Så der blev købt store pelset puder til den store, og lavet hjemmesyede til den mindste. Det var også noget af en opgave. Ønsket var et pink værelse med brune elge på væggene, dette fik jeg så ændret til to pyntepuder. Hans mor er heller ikke helt pjattet med ideen om et lyserødt værelse, så de to puder faldt i god jord. Det viste sig så at der var en tanke bag det lyserøde værelse med elgen, det er en mand der har en Youtube kanal kaldet “Den mandige Elg” og hans logo er ligepræcist lyserødt med en elg. Puderne blev lavet, og faldt i voldsom god jord. Fik endda af vide at “det er helt vildt at du selv har lavet dem” og “det er den bedste gave” – eller det var i hvert fald det jeg hørte 🙂 

Her et billede af de hjemmelavede puder til den 8 årige. Jeg er bestemt ikke professionel, men drengen blev rigtig glad. 

Så alt i alt en rigtig vellykket jul.