Vi er en lille familie bestående af manden, mig selv og vores labrador Skipper.

Manden er studerende og er færdig til januar 2018, hvor han igen skal ud og skaffe lidt penge til husholdningen. Jeg selv arbejder på kontor og nyder den frihed det giver at kunne sejle lidt væk fra det hele. Skipper (f. jan. 2015) er i en lidt sen alder, ved at lære livet som skibshund. Han er dog “lettere bange” for at gå ombord på båden, så han har meget at lære endnu.

Vi er total nybegynder i hele sejlverden. Manden har som barn sejlet med sin far i en lille motorbåd, hvor hans opgave oftest bestod i at hjælpe med at grave sandorme op inden sejlturene 🙂 Jeg selv har slet ikke sejlet, før manden fik solgt mig ideen om at det da var en båd vi skulle have. Det var også en hobby vi kunne dele, og den var jeg hurtig med på, og syntes nu at det er befriende at sejle.

Vi startede ud med en mindre motorbåd, en Nidelv 24, som vi sejlede rundt i, i godt to år. Nidelv’en blev dog desværre solgt igen. Salget skyldes både en lettere irritation over motorstøj, og mest af alt, en mulighed for at få råd til at manden begyndt at læse igen. Det er dog svært at undvære en båd og livet på havet, når man først er begyndt at elske det, så vi fik skrabet lidt penge sammen, og fik købt os en sejlbåd! Nu er vi de lykkelige ejer af en Albin Ballad 30 fod, som verden skal opleves i. Båden er jo over 40 år gammel, og der skal laves noget før den er perfekt, – faktisk en hel del før den tager sig godt ud, men vi har været heldige og fået en fin båd til pengene. Vi får ikke lavet det hele med det samme, da vi bestemt har et stramt budget til det. Vi håber dog at vi kan få mange gode ture ud af det alligevel.

Du kan læse mere om vores tidligere båd og nuværende båd i menuen foroven.

Vores hjemmeside bliver, for os, brugt lidt som en elektronisk dagbog, eller blog om man vil. Det er vores tanker og erfaringer med vores båd og de turer vi tager på. Indlæg bliver skrevet som vi tænker, så stavefejl og grammatiske fejl kan forekomme.

Vi håber du kan lide den og kan få lidt ud af vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål eller andre kommentar til os, er du velkommen til at skrive til os på sailingsyspica@gmail.com

Sejlerhilsner fra

Manden, Mig selv og Skipper