Fredericia Messecenter bød på masser af både i milionklassen og masser af udstyr man ikke kan leve uden

I weekenden var Manden og jeg på Boat Show 2017 i Fredericia messecenter. Det har vi været før, og det gør vi helt sikkert igen 🙂 Messen var godt repræsenteret med aktører som Najad, Nordship, X-Yachts, Danske Tursejlere, Elvstrøm Sails, Garmin,  og mange mange flere. Vi var vist rundt til det hele, og oppe i alle sejlbådene, et par enkelte motorbåde blev det vist også til i farten. Alt i alt var vi på messen i ca. 5 timer. Der blev gået en del skridt og mange af dem på trapper. 

Boat show 2017

X Yacht P38 og C38

Der var en masse forskelligt at se på; både, udstyr, reparations ting, sejlertøj, sko, køkkengrej, modelskibe, forsikringer og havne der gerne ville sælge sig selv. Der var noget for enhver smag. Jeg kunne ikke undgå at kigge på sejlerjakker, for jeg har ikke en og syntes altid at jeg fryser når vi er ude og sejle og solen ikke står højt. Jeg fandt da også en som jeg følte mig godt tilpas i, det endte med en Musto i fin orange og grå. Så passer det også i mærket til min kasket og handsker fra julen 🙂

Min nye fine Musto sejlerjakke

Manden havde lidt andre ting han kiggede efter end jeg gjorde – han kiggede efter en septiktank til båden. Helt sikkert en super god ting at have, men alligevel ikke lige så fedt som en ny jakke 🙂 Men han fandt ikke en, så det ender nok med at han selv må forsøge at snedkerer noget brugbart når tiden er til det. 

Omkring kl. 14.15 var vi henne ved pladsen for foredrag, da Manden gerne ville høre “Fra Vesterbro til verdens ende” der kommer og fortæller på messen. Da vi havde hørt det igangværende foredrag kiggede Manden lige på programmet, og blev pludselig lidt lille da han fandt ud af, at hun først skulle på på næste lørdag… Så sad vi der og ventede, på noget der ikke skete, så vi besluttede os for at gå en sidste runde og tage hjem igen. 

Det var helt utrolig godt at være på båd messe, det bekræftede os i, at vi rigtig gerne vil sejle og glæder os til at båden kommer i vandet igen til sommer. 

Og skulle du få lyst til at tage på messe og se de nyeste både, så holder de også åbent næste weekend den 3-5. marts 2017 – og der kommer “Fra Vesterbro til verdens ende” og snakker!